Ове године уживали смо у представи под називом "Бајка о принцу Растку", која нас је подсетила на то да је Растко био принц који није желео круну.

Хором школе под диригентском палицом Драгане Вучићевић изврсно је извео Химну Светог Саве. Затим су нас у 

овогодишњу причу увели ученици другог разреда, неодољивим шармом и рецитацијом. Потом се присутнима обратио директор школе Небојиша Нововић, и пожелео свима срећну славу. 

Драмска секција ученика старијих разреда уз подршку наставнице српског језика Иване Ђуровић, приближиила нам је лик и дело Растка Немањића на мало другачији начин. Препричавани су сегменти живота породице Немањић који нису свима познати. Сама прича употпуњена је игром и песмом. Ученици млађих разреда, фолклорне секције учитељице Данијеле Убовић, показали су сјајну вештину играња народних кола из Србије. Публика је имала прилику да ужива у звуцима кларинета ученика IV разреда док су изводили коло

"Краљице Наталије" , али и у сјајној игри плесног пара ученика VI1. Дијалог глумаца повремено је пропраћен звуцима младог гитаристе, а наш хор изводио је разне духовне и народне песме, на опште одушевњење свих присутних. 

Погледајте део наше бајке