1   - следећа страна 

Најмлађи матуранти- четвртаци!

Учитељица IV3 Свилана Селаковић са својим ученицима приредила је завршну приредбу за родитеље и колеге.

Ученици су нам представили прави колаж различитих активности које су имали од 1. до 4. разреда .Плес, песма, глума, рецитовање и још много тога употпунили су овај колаж.

Погледајте фотографије


Прслуци спремни за распуст!

Установа културе Палилула

У сарадњи са Паркинг сервисом и ГО Палилула, наши прваци имали су прилику да похађају још једну краћу обуку о саобраћају.

Уз пригодан програм и практичне примере, прваци су се подсетили главних правила понашања учесника у саобраћају.

Погледајте како је то изгледало.


Осмаци су славили!

Наши ученици осмих разреда, традиционално су прославили последњи наставни дан. Са осмехом на лицу и уз музику веселили су се заједно са друговима и наставницима који су били део њиховог одрастања, и направили леп увод за матурско вече.

Желимо им пуно успеха на предстојећем пријемном испиту!


Одељенско дрво

Одељење 2/2 је у току школске године, у оквиру изборног предмета чувари природе, стицало и усвајало знање о значају очувања животне средине. Кроз разне радионице и акције су дали свој мали допринос за ову велику и важну тему. Као круна свега је засађено одељенско дрво у школском дворишту. Ангажовањем родитеља и донацијом ЈП "Градско зеленило", добили су и засадили јелу која треба да буде симбол живота и напретка. Сада остаје да је редовно заливају и брину о њој како би их и након неколико година подсећала на њихово одељење и незаборавне тренутке проведене у школи.


Приредба за прваке

Позивамо будуће прваке да свечано прославимо упис у школу

Обавештавамо будуће прваке и њихове родитеље да ће приредба за прваке бити одржана у четвртак, 7. јуна, са почетком у 17 сати.


1   - следећа страна