прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
30.  јануар  2015.

Прослава Дана Светог Саве

Обележена школска слава свечаном приредбом у холу школе

У уторак 27. јануара свечано смо прославили Дан српског просветитеља Светог Саве. У приредби су учествовали хор, оркестар, драмска и фолклорна секција, укупно око седамдесет ученика. Представу је осмислила и уобличила наставница српслког језика Светлана Јовановић, уз наставницу музичке културе Драгану Вучићевић, учитељицу Данијелу Убовић (фолклор) и наставника ликовне културе Јована Мрђеновачког (сцена).

Представа је осим слављења духовности и дела Светог Саве, пружила историјске слике о животу и раду зографа (сликара) из доба Немањића, настајању уметничког дела и  доживљају његовог откривања.

У публици су поред ученика и ђачких родитеља били присутни и министар културе Иван Тасовац и председник ГО Палилула Стојан Николић и представници Школског одбора.

Погледајте преостале фотографије ОВДЕ.


26.  јануар  2015.

Дан Светог Саве

обавештење

У уторак,  27. 1. 2015. обележавамо Дан Светог Саве свечаном приредбом. Тога дана неће бити наставе за ученике. Приредба за госте и наставнике и сечење славског колача почиње у 17 часова. 
Генерална проба приредбе  на коју се позивају ученици млађих разреда биће одржана у понедељак, 26. јануара у 13 сати. 
Свим члановима колектива и ученицима честитамо дан великог српског просветитеља Светог Саве.


26.  јануар  2015.

My English quiz

У нашој школи одржно квиз такмичење за шест основинх школа

Двадесет седмог децембра у нашој школи одржан је "My English quiz", у организацији издавачке куће "English Book". Учествовали су ученици узраста петог до осмог разреда. Угостили смо екипе из школа "Краљ Петар II", "Милена Павловић Барили", Иван Милутиновић", "Душко Радовић" и "Милан Ракић".
Ученици су се забавили и показали добро знање језика, као и солидан ниво опште информисаности. Ученици петог разреда су као домаћини извели скећ и отпевали неколико песама. Захваљујемо се наставници музичке културе Драгани Вучићевић, као и Јасмини Арсенијевић, представници организатора, која је са сарадницима помогла у реализацији квиза, а уједно била и водитељ.


23.  јануар  2015.

Посета ауторке књиге "Brilliant 1" нашој школи

Двадесет трећег јануара нашу школу је посетила Jeanne Perrett, ауторка уџбеника енглеског језика за трећи разред, "Brilliant 1". Захваљујући "English Book"-у, са којима већ дуго сарађујемо, госпођа Перет је посетила одељење 3-3. У току посете, деца су отпевала псемицу, одговарала на енглеском језику на питања и постављала ауторки уџбеника питања по жељи. Нацртали су пригодне цртеже и цео сусрет је протекао у сјајној атмосфери.


25.  децембар  2014.

Школско такмичење "Покажи шта знаш"

Преко тридесет ученика 24.децембра приказало своје таленте публици у школском холу

Пред пуним школским холом, у новогодишњој веселој атмосфери, ученици млађих разреда приказали су своје таленте. Било је певача, играча, мађионичара, рецитатора, глумаца и сви они су нас обрадовали својим умећима. Жири у саставу директора школе Небојше Нововића и учитељица у боравку Емилије Краковић и Љиље Стефановић изабрао је три најупечатљивије тачке.
Прво место освојио је хор ученика трећег један, друго место освојила је монологом ученица другог разреда Нина Ракић и трећу награду заслужио је свирајући на клавиру Војин Арчаба.
Победницима и свим учесницима честитамо на уложеном труду и вештинама које су нам приказали!
Фотографије са такмичења погледајте у галерији.


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions