прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
26.  мај  2016.

Практична настава у школском дворишту!

Техничко образовање

Вредни ученици старијих разреда данима уређују ограду око школског дворишта.

Наставнице техничког образовања, Драгослава Максимовић и Јелена Огњановић, орагнизовале су ученике да примене стечено знање на практичним примерима у школском дворишту. Ученици су са одушевљењем прихватили задатак улепшавања ограде, фарбањем.

Сваким даном уз осмех пратимо њихов труд, и све више њих укључује се у акцију.  Поносни смо што имамо овакве ђаке! 


09.  мај  2016.

ЂАЦИ ВАС МОЛЕ, УСПОРИТЕ ПОРЕД ШКОЛЕ!

Паркинг сервис

У сарадњи са ЈКП ''Паркинг сервис''-ом  и ГО Палилула, наши прваци присуствовали су едукацији о саобраћају.  

Овом приликом обновили су своја знања о правилном коришћењу улице и семафора. Упознали су се са саобраћајним знаковима кроз забавно предавање, а на поклон добили флуоресцентне прслуке које су са одушевљењем обукли.  

Паркинг сервис се труди да подигне свест свих учесника у саобраћају, а највећи акценат је на безбедности најмлађих на путу од куће до школе. Интерактивном наставом деца стичу основна сазнања о својој улози у саобраћају. 

Погледајте фотографије


05.  мај  2016.

Шекспир живи у језику

Јавни час

Наставници наше школе,

Биљана Љубисављевић, Драгана Вучковић, Драгана Вучићевић и Жељко Милорадовић, протекле недеље на јединствен начин представили су корелацију својих предмета, кроз јавни час о Шекспиру. 

Спој историје, музике, српског и енглеског језика инспирисало их је да осмисле јавни час који су реализовали ученици старијих разреда.

Час је одржан у холу наше школе, пред многобројном публиком, која је имала прилику да ужива у сјајној сцени коју су осмислиле Милена Лазаревић и Наташа Лекић. Овде погледајте како је изгледао цели догађај.

 


25.  април  2016.

Обавештење

Измена распореда 27.4.- уместо среде, часови од понедељка

Због мањег броја наставних понедељака у Годишњем плану, у среду 27. априла радиће се према распореду часова од понедељка.

Пролећени распуст почињре у четвртак, 28. априла. Последњи дан распуста је уторак, 3. мај. Први наставни дан после распуста је среда, 4. мај, а пре подне ће у школу ићи плава смена.


16.  април  2016.

Пробни Завршни испит

Проба као на правом испиту

Пробни Завршни испит организовали смо у петак и суботу (15. и 16. априла 2016.) у истим условима и на исти начин на који ће бити организовано полагање Завршног испита у јуну. Сврха ове симулације на првом месту је да сетинг у коме се одвија полагање испита буде потпуно познат ученицима; да провере колико су се до сада спремили и да и ученици и предметни наставници утврде којим деловима градива у току наставка припрема морају више да се посвете.


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Основна школа Влада Аксентијевић - Београд
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions