прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
28.  јануар  2016.

Прослава Дана Светог Саве 2016.

Светосавски бал у ОШ "Влада Аксентијевић"

Они који су у среду, 27. јануара 2016. били у фискултурној сали ОШ "Влада Аксентијевић" где се одвијала овогодишња прослава Дана Светог Саве, сазнали су све о светосавским баловима, од времена Краљевине Југославије, до данас. У препуној сали, наши ученици су кроз игру чланова школске фолклорне секције, песму хора и солиста и уз пратњу школског оркестра дочарали атмосферу балова организованих у част Светог Саве.

Приредбу су осмислиле и припремиле Светлана Јовановић, наставница српског језика, Данијела Убовић, учитељица и Драгана Вучићевић, наставница музичке културе. Помагала им је и Весна Лукић, која је ове године била домаћица славе. Улогу водитељке јуначки је изнела наша талентована ученица седмог разреда, Сара Ђокић. Овде погледајте како је све изгледало.

 


25.  децембар  2015.

Јавни час у првом четири

Израда новогодишњих украса уз учешће родитеља

Крајем децембра време је када једни другима желимо срећу у новој години, а срећа и задовољство су већ ту када родитељи и деца стварају заједно нешто креативно. Тако су у одељењу 1-4, ученици, на јавном часу, уз помоћ родитеља израђивали новогодишње частитке. Фотографије са овог догађаја погледајте овде.


24.  децембар  2015.

Новогодишња приредба у првом један

Весело у нову годину!

Ученици првог један су у част доласка нове године приказали маштовиту приредбу у којој су они били јунаци из бајки који су се Деда Мразу обраћали за помоћ. Наравно, Деда Мраз је свима помогао, а наша деца су мамама, татама, бакама и декама показала шта су научила у прива четири месеца боравка у школи. Погледајте овде како је то изгледало.


21.  децембар  2015.

Активности шаховске секције ОШ "Влада Аксентијевић"

За чланове шаховске секције одржана је симултанака са ФИДЕ мајстором Драганом Марићем

У ОШ "Влада Аксентијевић", 17. децембра 2015. на позив узитељице Љиље Стевановић која води шаховску секцију, организована је симултанка. Чак 37 ученика различитих узрасних категорија супротставило се ФИДЕ мајстору Драгану Марићу из Младеновца који је дошао да тестира шаховско знање основаца.Није толико ни важно што је мајстор извојевао победе на свих 37 табли, колико је битно да се у нашој школи осетила велика љубав за древну игру на 64 поља.

http://www.netmagazin.rs/index.php/sah/praznik-saha-na-paliluli


17.  децембар  2015.

Покажи шта знаш

Одржана аудиција, на реду је велико финале!

Ученици су и ове године на аудицији показали колико су талентовани, а жири има тежак задатак да до петка одлучи који су то ученици прошли у велико финале. Погледајте галерију слика са аудиције, а следеће среде нам се и придружите! 

Велико финале такмичења "Покажи шта знаш" одржаће се у среду 23.12.2015. у холу школе, у 14 часова.


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Основна школа Влада Аксентијевић - Београд
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions