прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
12.  фебруар  2015.

Стоти дан у школи

Манифестација "Фестивал сто дана-100 дана смо паметнији"

U току претходне седмице ученици нижих разреда су се припремали за 10. фебруар, јер је то био стоти дан у школи. Акцију смо назвали "Фестивал 100 дана - 100 дана смо паметнијi".

У оквиру одељења су оганизоване  различите занимљиве активности . Десетог фебруара су се сви ученици забавили у холу школе уз игру и музику.

Погледајте преостале фотографије!


12.  фебруар  2015.

Најбоља школа

Добро јутро, ТВ Пинк, 11.02.2015.

 

Погледајте видео


10.  фебруар  2015.

Уточиште у центру града

Просветни преглед, Хроника, 18-25. децембар 2014.

ПРИМЕРИ ДОБРЕ ПРАКСЕ: ОСНОВНА ШКОЛА „ВЛАДА АКСЕНТИЈЕВИЋ”, БЕОГРАД

За причу о школи коју ђаци и родитељи воле, а просветни инспектори награђују највишим оценама не треба дуга шетња центром Београда. Уроњена у зеленило на углу  Цвијићеве и Поенкареове, ОШ „Влада Аксентијевић” сваког дана под своје окриље прима близу пет стотина ђака, пружајући им готово домаћинску атмосферу, сигурност, али и све технолошке услове за квалитетно учење.

 

ПРЕУЗМИТЕ комплетан чланак


30.  јануар  2015.

Прослава Дана Светог Саве

Обележена школска слава свечаном приредбом у холу школе

У уторак 27. јануара свечано смо прославили Дан српског просветитеља Светог Саве. У приредби су учествовали хор, оркестар, драмска и фолклорна секција, укупно око седамдесет ученика. Представу је осмислила и уобличила наставница српслког језика Светлана Јовановић, уз наставницу музичке културе Драгану Вучићевић, учитељицу Данијелу Убовић (фолклор) и наставника ликовне културе Јована Мрђеновачког (сцена).

Представа је осим слављења духовности и дела Светог Саве, пружила историјске слике о животу и раду зографа (сликара) из доба Немањића, настајању уметничког дела и  доживљају његовог откривања.

У публици су поред ученика и ђачких родитеља били присутни и министар културе Иван Тасовац и председник ГО Палилула Стојан Николић и представници Школског одбора.

Погледајте преостале фотографије ОВДЕ.


26.  јануар  2015.

Дан Светог Саве

обавештење

У уторак,  27. 1. 2015. обележавамо Дан Светог Саве свечаном приредбом. Тога дана неће бити наставе за ученике. Приредба за госте и наставнике и сечење славског колача почиње у 17 часова. 
Генерална проба приредбе  на коју се позивају ученици млађих разреда биће одржана у понедељак, 26. јануара у 13 сати. 
Свим члановима колектива и ученицима честитамо дан великог српског просветитеља Светог Саве.


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Основна школа Влада Аксентијевић - Београд
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions