прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
26.  септембар  2014.

Сусрет ученика и песника Слободана Станишића

Дружење са ученицима од другог до четвртог разреда

У нашој школи је 24. септембра гостовао омиљен дечји писац Слободан Станишић. Сусрет са песником, који је организовала библиотекарка школе,  био је намењен ученицима другог, трећег и четвртог разреда. 
Песник Слободан Станишић брзо успоставља комуникацију са децом, па је у веселој и раздраганој атмосфери пред нашим ђацима рецитовао, глумио и цртао, а деца су га радознало и заинтересовано пратила.
Сусрет са првацима најављујемо за време када они буду савладали почетно читање.


20.  август  2014.

Нова школска година

Распоред смена и први школски дан

Нова школска година почиње у понедељак, 1. септембра.
Пре подне у школу полазе 5. и 7. разред (црвена смена) и ученици од првог до четвртог разреда, који су у школи увек пре подне.
После подне у школу крећу ученици 6. и 8. разреда (плава смена).

Прваци са родитељима треба да буду у холу школе 1. септембра у 9 сати, где ће након поздрава директорке школе, први пут бити прозвани у одељења.
Спискови првака распоређених по одељењима биће истакнути на улазу у школски хол у петак 29. августа од 12 сати.


27.  мај  2014.

Приредба за прваке

"Мени моја игра треба"

Драги прваци и поштовани родитељи,
Приредба за нову генерацију првака биће одржана у четвртак, 5. јуна у холу школе, са почетком у 17 часова.  Представу под називом "Мени моја игра треба", припремили су у част доласка правака, чланови драмске секције млађих разреда.


14.  април  2014.

Пета Ускршња играријада

У уторак, 15.4.2014. у 10,30 часаова, такмичење у штафетним играма и осликавању јаја од папира

Пета Ускршња играријада одржаће се у уторак, 15.4. 2014. године са почетком у 10 и 30.
За титулу "Најлепше јаје" и за победу у ускршњим штафетним играма бориће се и ове године ученици првог и другог разреда.
Захваљујемо се компанији "Нестле" која се потрудила да ове године обрадује наше ученике Ципирипи чоколадним таблама и Ципирипи чоколадним кремом и издавачкој кући Креативни центар, која је безбедила комплет књига за најуспешније одељење.
Позивамо вас да дођете и подржите наше "зечиће".

 


28.  март  2014.

Свечано прослављен Дан школе

Две стотине ученика наше школе учествовало у представи "Ала је леп овај свет"

У четврак, 27. марта у дому културе Палилула, пред препуном салом, наши ученици су извели представу посвећену животу и делу Јове Јовановића Змаја. Представа која носи назив "Ала је леп овај свет" вратила нас је у наше детињство. Прикази из Змајевог живота низали су се један за другим, комбиновани песмама које су рецитоване, певане и одиграване. Сцене су дочаравале доба у коме је живео наш чувени песник.
Сав уложени труд се исплатио кроз задовољство учесника и публике. Славили смо таленат, залагање и креативност наших ђака.
Сценарио за преставу осмислила је наставница српског језика Светлана Јовановић, хор, оркестар и соло певаче је припремила Драгана Вучићевић, наставница музичке културе. Помогле су им све учитељице припремајући поједине сцене, као и Ивана Ђуровић, наставница српског језика, Биљана Љубисављевић, библиотекарка, Јован Мрђеновачки-наставник ликовне културе и наставници који су били ангажовани иза сцене.
Честитамо свим учесницима и наставницима који су учествовали у припремању представе и захваљујемо им се за велики уложени труд.
Фотографије са приредбе погледајте ОВДЕ.


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions