прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
30.  јун  2016.

Пријемни испит

Репортажа ТВ ПИНК-а

У нашкој школи, 55 осмака полагало је пријемни испит. Непосредно пре почетка теста, посетили су нас репортери ТВ ПИНК-а, а наши осмаци имали су прилику да поделе утиске са целом нацијом. Погледајте шта су том приликом рекли о спремности за испит. 

РЕПОРТАЖА СА ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА


24.  јун  2016.

Свечана додела посебних диплома, сведочанстава и проглашење ученика генерације

Ђак генерације, Иван Јевтић

После успешно реализованог Завршног испита, директор школе и разредне старешине, 24. јуна, у школи, уручили су осмацима посебне дипломе из наставних предмета у којима су се истицали, Вукове дипломе и сведочанства о завршеној основној школи. Ова генерација има осам вуковаца: Алекса Недељковић, Сања Пејчић, Матеа Тривић, Алекса Ђукић, Теа Даниловић, Анђела Крстевски, Стефан Милошевић и Иван Јевтић. 

Директор Небојша Нововић прогласио је за ученика генерације Ивана Јевтића. Иван се током основног школовања истицао као изузетан ђак и добар друг.

Како је свечаност поводом доделе диплома, награда и сведочанстава изгледала, погледајте овде.


11.  јун  2016.

Добродошлица новој генерацији првака

Ружно паче у извођењу драмске секције ОШ "Влада Аксентијевић"

У петак, десетог јуна 2016. у школском холу, учитељица Милена Бјеговић, са драмском секцијом, пожелела је добродошлицу новим првацима и њиховим родитељима  представом "Ружно паче".

Као и друге Миленине представе, она је имала и васпитну поруку. Наши млади глумци су нам поручили да је насилно понашање лоше, да нас сопствена и туђа доброта и љубав чине срећним и да се иза нечије спољашње појаве увек крије нешто неочекивано, па зато о људима не можемо да судимо само на основу њиховог изгледа. Зато, осим ружног пачета које се претвара у лабуда,  у представи дечак (Никола Нејчев) глуми "досадну" баку. Бака у ствари није ни досадна ни зла, већ је хумана, јер спашава ружно паче, а уме и да исприча пуно лепих прича.

Све ово наши нови ученици су пратили са пуном пажњом и заинтересованошћу, а на крају представе, прикључили су се глумачкој екипи и сањима заједно заиграли пачији плес.


06.  јун  2016.

Приредба за прваке

Петак, 10. јун

Поштовани родитељи,

У школском холу, у петак, 10. јуна у 17 сати, почиње приредба посвећена новоуписаним првацима. Очекујемо наше нове ученике и вас, да заједно прославимо почетак школовања уз гледање представе "Ружно паче", коју су припремили чланови драмске секције млађих разреда.


30.  мај  2016.

Награде за најбоље

Одржана свечана додела награда најуспешнијим ученицима

У школи је 27. маја одржана свечана додела награда најуспешнијим ученицима који су у школској 2015/16. години

учествовали и освојили једно од прва три места на такмичењима од општинског до државног нивоа.

Родитељи и ученици имали су прилику да уживају у музичком програму хора. 

Погледајте наше најуспешније ђаке


прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Основна школа Влада Аксентијевић - Београд
Законом заштићено. Сва права задржава Ti Computers Solutions