1   - следећа страна 

Спортски час са учешћем деце и родитеља

Подршка пројекту "Покренимо нашу децу"

Учитељице 2-1 и 1-2, Гоца и Ивана, одржале су занимљив и динамичан спортски час у сали за физичко, у коме су заједно учествовали и ученици и њихови родитељи. У штафетним играма и  игри "Између две ватре" такмичиле су се екипе деце, против екипе родитеља, а ко је најчешће побеђивао сазнаћете ако погледате ОВДЕ.


Квиз на часу математике

Родитељи у жирију

У одељењу 2-4, учитељица Љиља Стевановић одржала је математички квиз, укључивши родитеље који су сачињавали жири. Ученици су кроз игру обнављали садржаје из математике, а родитељи су имали увид у начин рада и знање које су деца стекла.


Хуманитарни турнир ученика петог разреда

Акција ученика покренута на часовима грађанског васпитања

Лепо време омогућило је да се реализује хуманитарна активност ученика петог разреда, покренута на часовима грађанског васпитања код наставнице Горане Влашчић. Петаци су се договорили да организују турнир у фудбалу, а прикупљена новчана средства биће утрошена у хуманитарне сврхе.


Обавештење за ученике првог разреда и родитеље

Бесплатна порјекција цртаног филма у КЦ "Влада Дивљан"

Центар за културу "Влада Дивљан" (до недавно Установа културе Палилула"), позива ученике првог разреда и њихове родитеље, да у недељу, 26. марта у 14 сати, присуствују бесплатној пројекциј цртаног филма.


1   - следећа страна